Ο σεβασμός και η γευστική ικανοποίηση του πελάτη προβάλλει ως το απόλυτο πρέπει για το νεοαφιχθέν CARITAS , μέσα από τα πλούσια μεσογειακά πιάτα που αναδεικνύουν τη γεύση, την αγνότητα και το θεσπέσιο πάντρεμα των πρώτων υλών, φροντίζοντας να σου δίνουν λόγους να το επισκέπτεσαι συνέχεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Κυριαζή & Aγ. Τρύφωνος 4, Κηφισιά * 14562, Αττική * τηλ. 210 6230872
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 175γρ. φιλέτο μόσχου
- 1τεμ. φύλλο spring roll
- 60γρ.τομάτα
- 50γρ. πέταλα κόκκινου τριαντάφυλλου
- Μυρωδικά/Μπαχαρικά: αλάτι-πιπέρι-ρίγανη-κρασί άσπρο-ούζο-άνηθο.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξεπλένουμε τις καραβίδες πολύ καλά και βγάζουμε το κέλυφος και το κεφάλι.
- Τοποθετούμε τις ψύχες σ’ ένα μπώλ και τις μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη, άνηθο, κρασί άσπρο, λίγο ούζο και λάδι, για 6 ώρες.
- Αφού ετοιμαστούν οι καραβίδες, τις πανάρουμε με αλεύρι και τηγανίζουμε για 2 λεπτά σε φριτέζα.
- Τηγανίζουμε ένα φύλλο spring roll σε σχήμα φωλιάς, το τοποθετούμε στο πιάτο με κάποιο σαλατικό και μέσα τις καραβίδες.
- Μαρμελάδα: βράζουμε την τομάτα και τα πέταλα, τα σκεπάζουμε με νερό ανάλογα με την πυκνότητα που θέλουμε την μαρμελάδα, και σβήνουμε με μισό λεμόνι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ