Καυτερές γαριδούλες

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Aπλά θαλασσινά! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για ένα ρομαντικό δείπνο; Μην ξεχνάς πως τα οστρακοειδή είναι εκτός από gourmet επιλογή και αφροδιασιακά! Η συνταγή είναι πανεύκολη, αλλά η γεύση της εγγυημένη! 

237 θερμίδες

Συστατικά

  • 25γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κόκκινη τσίλι πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Γλυκιά πάπρικα σε σκόνη
  • 15-20 γαρίδες μεγάλες (γάμπαρες)
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε το βούτυρο και το λάδι μαζί σε ένα τηγάνι
  • Πρόσθεσε το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι και την πάπρικα και σόταρε να δώσει χρώμα στο σκόρδο
  • Στη συνέχεια ρίξε στο τηγάνι τις γαρίδες και σόταρε μερικά λεπτά να πάρουν χρωματάκι. Αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε το χυμό λεμόνι
  • Σέρβιρε με μερικές φετούλες λεμόνι και ζεστό αφράτο ψωμί

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164