Απλή συνταγήπου το βασικό της συστατικό είναι να βρεις ολόφρεσκα ψαράκια. Τραγανή κουτσομούρο ψήνεται σε ελαιόλαδο και σβήνει σε άφθονο ξυδάκι! Ότι πρέπει για να τσουγκρίσεις το ποτήρι με το ούζο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό κουτσομούρες
- 3-4 κλαράκια δενδρολίβανο
- 1 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. αλάτι
- 1 φλιτζάνι ξίδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα ψάρια και ξέπλυνε καλά από τα εντόσθια και τα λέπια
- Ρίξε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και άφησε να κάψει καλά
- Ψήσε τα ψαράκια σου για μερικά λεπτά να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές χωρίς να τα ανακατεύεις
- Πασπάλισε με το δενδρολίβανο και αλάτισε
- Σβήσε στο τέλος τα ψαράκια σου με το ξίδι και άφησε σε πιο χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά να ψηθεί
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ