Φιλέτο λαβράκι στο τηγάνι με “καπνιστή” βινεγκρέτ δενδρολίβανου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα λαβράκι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 3 κ. σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1 κ. σούπας φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου
- ½ φλ. χυμός πορτοκαλιού
- 3 φλ. φύλλα radicchio
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα ψαριού και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω.
- Ψήσε για πέντε λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και γύρισε τα φιλέτα, προσθέτοντας το σκόρδο, τις ελιές και το δενδρολίβανο.
- Συνέχισε το ψήσιμο για άλλα τρία λεπτά, ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ψάρι.
- Πρόσθεσε το χυμό πορτοκαλιού και ανακάτεψε.
- Σέρβιρε στα πιάτα με φύλλα radicchio και από πάνω το ψάρι και τη βινεγκρέτ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ