Το λαβράκι είναι ένα σχετικά φθηνό ψάρι και η συνταγή αυτή είναι μια ωραιότατη πρόταση για να νοστιμίσει το ψάρι σου! Αγόρασε τα υλικά σου εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 λαυράκια
- 4-5 μέτριες τομάτες
- 1 κιλό πατάτες
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 10 σκελίδες σκόρδο
- 4 φύλλα δάφνης
- Λεμόνι
- Λάδι
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα λαβράκια.
- Άπλωσε τα ψάρια σε ταψί.
- Κόψε τις πατάτες κυδωνάτες και αλάτισέ τες.
- Τοποθέτησέ τες ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί.
- Άπλωσε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τις τομάτες ψιλοκομμένες, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και περίχυσε με αρκετό λάδι.
- Ρίξε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες.
- Ψήσε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ψηθούν οι πατάτες.
Tip
Μπορείς να προσθέσεις και λίγο φρέσκο δεντρολίβανο και να πασπαλίσεις με λίγο φρέσκο μαϊντανό πριν σερβίρεις.
Τα ψάρια μπορείς να ζητήσεις να σου τα καθαρίσουν στο ιχθυοπωλείο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ