Λαχταριστά όστρακα με ντομάτες και ρεβύθια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 κ. σούπας βούτυρο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ. σούπας ντοματοπελτές
- 1 φλ. μπύρα
- 1 φλ. ντοματίνια
- 1 κονσέρβα ρεβύθια
- 24 αχιβάδες
- 1 κ. σούπας χυμός lime
- ½ φλ. κόλιανδρος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε σε ένα τηγάνι τέσσερις κουταλιές βούτυρο και τσιγάρισε το κρεμμύδι και το σκόρδο για τέσσερα λεπτά.
- Μόλις μαλακώσουν, πρόσθεσε και τον ντοματοπελτέ και ανακάτεψε καλά μέχρι να σκουρύνει.
- Πρόσθεσε και τις ντομάτες και την μπύρα και βράσε μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο μισό.
- Ρίξε και τα ρεβύθια στο τηγάνι και τις αχιβάδες και αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά.
- Μόλις ανοίξουν όλα τα όστρακα αφαίρεσε από τη φωτιά και ρίξε το χυμό lime και το υπόλοιπο βούτυρο.
- Πασπάλισε με τον κόλιανδρο και σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ