Είναι κι αυτή μια παραλλαγή θαλασινών με σπανάκι. Αντίστοιχα μπορείς να ετοιμάσεις και σουπιές. Δες την συνταγή εδώ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος και κομμένος κομμάτια
- 100 γρ. κρεμμύδια
- 100 γρ. πράσο
- 1/2 κιλό σπανάκι
- Άνηθος
- Μαϊντανός
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζεμάτισε το σπανάκι (Βούτηξε το σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και στράγγιξέ το)
- Ψιλόκοψε τα κρεμμύδια και το πράσο και σόταρε τα γα λίγο σε ελαιόλαδο
- Σε μια κατσαρόλα βάλε νερό να βράσει και πρόσθεσε τον μπακαλιάρο
- Λίγο πριν βράσει το ψάρι, πρόσθεσε το σπανάκι με το πράσο και το κρεμμύδι
- Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε
Tip
Τον μπακαλιάρο θα τον ξαλμυρίσεις αφήνοντάς τον σε νερό από το προηγούμενο βράδυ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ