Μπακαλιάρος με σπανάκι

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Είναι κι αυτή μια παραλλαγή θαλασινών με σπανάκι. Αντίστοιχα μπορείς να ετοιμάσεις και σουπιές. Δες την συνταγή εδώ.

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος και κομμένος κομμάτια
  • 100 γρ. κρεμμύδια
  • 100 γρ. πράσο
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • Άνηθος
  • Μαϊντανός
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζεμάτισε το σπανάκι (Βούτηξε το σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και στράγγιξέ το)
  • Ψιλόκοψε τα κρεμμύδια και το πράσο και σόταρε τα γα λίγο σε ελαιόλαδο
  • Σε μια κατσαρόλα βάλε νερό να βράσει και πρόσθεσε τον μπακαλιάρο
  • Λίγο πριν βράσει το ψάρι, πρόσθεσε το σπανάκι με το πράσο και το κρεμμύδι
  • Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε

Tip

Τον μπακαλιάρο θα τον ξαλμυρίσεις αφήνοντάς τον σε νερό από το προηγούμενο βράδυ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164