Λαχταριστά λαχανικά στο τηγάνι με flakes σολομού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κ. σούπας ανάλατο βούτυρο
- 1 kg baby πατάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κοτσάνια σέλερι
- 1 κ. σούπας άνηθος
- 2 κ. γλυκού θυμάρι
- 3 φλ. ξεψαχνισμένος ψητός σολομός
- 1/2 φλ. βασιλικός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μεσαία φωτιά και πρόσθεσε τις πατάτες κομμένες σε κυβάκια.
- Σοτάρισε τις πατάτες για ένα λεπτό και πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κάλυψε με το καπάκι και άσε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτούν από τον ατμό για περίπου επτά λεπτά.
- Πρόσθεσε το σέλερι σε μικρά κυβάκια, ανακάτεψε σύντομα και ξανακλείσε το καπάκι για άλλα τέσσερα λεπτά.
- Ανέβασε τη φωτιά σε μεσαία, αλατοπιπέρωσε το φαγητό και πρόσθεσε τον άνηθο και το θυμάρι.
- Συνέχισε το μαγείρεμα ανακατεύοντας τακτικά για 15 με 20 λεπτά.
- Ρίξε στο φαγητό τον μαϊντανό και τον σολομό μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά και σέρβιρε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ