“Μπριάμ” με ψητό σολομό

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Λαχταριστά λαχανικά στο τηγάνι με flakes σολομού

Συστατικά

  • 4 κ. σούπας ανάλατο βούτυρο
  • 1 kg baby πατάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 κοτσάνια σέλερι
  • 1 κ. σούπας άνηθος
  • 2 κ. γλυκού θυμάρι
  • 3 φλ. ξεψαχνισμένος ψητός σολομός
  • 1/2 φλ. βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μεσαία φωτιά και πρόσθεσε τις πατάτες κομμένες σε κυβάκια.
  • Σοτάρισε τις πατάτες για ένα λεπτό και πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κάλυψε με το καπάκι και άσε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτούν από τον ατμό για περίπου επτά λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σέλερι σε μικρά κυβάκια, ανακάτεψε σύντομα και ξανακλείσε το καπάκι για άλλα τέσσερα λεπτά.
  • Ανέβασε τη φωτιά σε μεσαία, αλατοπιπέρωσε το φαγητό και πρόσθεσε τον άνηθο και το θυμάρι.
  • Συνέχισε το μαγείρεμα ανακατεύοντας τακτικά για 15 με 20 λεπτά.
  • Ρίξε στο φαγητό τον μαϊντανό και τον σολομό μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά και σέρβιρε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164