Φιλέτα ξιφία στο φούρνο με ντοματίνια και κάπαρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 φιλέτα ξιφία
- 1/2 κρεμμύδι
- 4 φιλέτα αντζούγιας
- 1 kg ντοματίνια
- 2 κ. σούπας κάπαρη
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 2 κ. σούπας φρέσκια ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άναψε το φούρνο στο γκριλ και “λάδωσε” ένα ταψί με δύο κουταλιές λάδι.
- Ρίξε μπόλικο αλάτι και λίγο λάδι στα φιλέτα ξιφία
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις αντζούγιες, την κάπαρη και το ξύδι με το υπόλοιπο λάδι και αλατοπιπέρωσε καλά.
- Βάλε το ψάρι στο ταψί και γέμισε την υπόλοιπη επιφάνεια με τα ντοματίνια.
- Ψήσε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει το ψάρι για πέντε με οκτώ λεπτά.
- Γύρισε με προσοχή τα φιλέτα από την άλλη πλευρά και ψήσε μέχρι να αρχίσουν τα ντοματίνια να ψήνονται, περίπου επτά λεπτά.
- Σέρβιρε με πασπαλισμένη ρίγανη.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ