Τρυφερό φιλέτο πέρκας ψητό με ζουμερά ντοματίνια και αρωματική πέστο βασιλικού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα πέρκας
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 gr ντοματίνια πολύχρωμα
- 3 κ. σούπας πέστο βασιλικού
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Στέγνωσε καλά τα φιλέτα ψαριού και αλατοπιπέρωσέ τα και από τις δύο πλευρές.
- Άπλωσε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και άλειψέ το με το λάδι.
- Τοποθέτησε τα φιλέτα πέρκας στο χαρτί και από πάνω ρίξε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
- Άπλωσε μια κουταλιά πέστο βασιλικού πάνω από το ψάρι και τα ντοματίνια και τύλιξε τη λαδόκολλα σε πακετάκι.
- Ψήσε για περίπου 20 λεπτά και άφησε να “σταθεί” εκτός φούρνου για πέντε λεπτά.
- Άνοιξε το χαρτί και σέρβιρε γαρνίροντας κάθε ψάρι με μία κουταλιά πέστο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ