Πέστροφα με φέτα

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ετοίμασε φιλέτο πέστροφας στο φούρνο και σέρβιρε το με τριμμένη  φέτα κι διάφορα λαχανικά

Συστατικά

  • 2 μεγάλες πέστροφες
  • ¼ του κιλού φέτα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε καλά τις πέστροφες στο εσωτερικό τους και αφαίρεσε τα κόκαλα
  • Αλατοπιπέρωσε καλά και άλειψε το ψάει με το ελαιόλαδο. Πασπάλισε με τη ρίγανη και το σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ψήσε την πέστροφα στο γκριλ, γυρίζοντάς τες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές
  • Λίγο πριν τις βγάλεις από το φούρνο τρίψε στην επιφάνειά τους τη φέτα και άσε το φαγητό να ψηθεί 10 λεπτά ακόμη
  • Σέρβιρε με διάφορα λαχανικά

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164