Ετοίμασε φιλέτο πέστροφας στο φούρνο και σέρβιρε το με τριμμένη φέτα κι διάφορα λαχανικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλες πέστροφες
- ¼ του κιλού φέτα
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε καλά τις πέστροφες στο εσωτερικό τους και αφαίρεσε τα κόκαλα
- Αλατοπιπέρωσε καλά και άλειψε το ψάει με το ελαιόλαδο. Πασπάλισε με τη ρίγανη και το σκόρδο ψιλοκομμένο
- Ψήσε την πέστροφα στο γκριλ, γυρίζοντάς τες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές
- Λίγο πριν τις βγάλεις από το φούρνο τρίψε στην επιφάνειά τους τη φέτα και άσε το φαγητό να ψηθεί 10 λεπτά ακόμη
- Σέρβιρε με διάφορα λαχανικά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ