Ετοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό εξαιτιάς των Ω3 που περιέχει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ.σ αλεύρι ολικής άλεσης
- 2 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¼ κ.σ κύμινο
- Καυτερό πιπέρι καγιέν
- ½ φλιτζάνι μπίρα
- 500 γρ. Φιλέτο πέστροφας
- 4 κ.σ λάδι
- Σάλτσα μάνγκο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το αλεύρι με το κύμινο, το αλάτι και το καυτερό πιπέρι σε ένα μπολ
- Πρόσθεσε την μπύρα και ανακάτεψε να γίνει χυλός
- Πάναρε τα φιλέτα πέστροφας στον χυλό και ψήσε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο
- Άφησέ το μέχρι να πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα.
- Για την σάλτσα ανακάτεψε 1 μάνγκο κομμένο σε κυβάκια, ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κ.σ χυμό lime, 2 κ.σ ξίδι (λευκό) και 1 κ.σ κόλιαντρο ψιλοκομμένο. Άφησε να σταθεί 15 λεπτά
- Σέρβιρε αμέσως με την σάλτσα μάνγκο
Tip
Στράγγιξε τον χυλό πριν βάλεις το φιλέτο στο τηγάνι για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ