Μας αρέσει το ψάρι στη λαδόκολλα! Είναι εντυπωσιακό εμφανισιακά αλλά κυρίως ψήνει ομοιόμορφα το περιεχόμενό της και δεν χρειάζεται πολύ λάδι για να δώσει ένα νόστιμο αποτέλεσμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζ. φρέσκο καλαμπόκι
- 1 φλιτζ. έτοιμα ρεβίθια από κονσέρβα, στραγγισμένα
- 100 γραμμ. φρέσκα φασολάκια
- 2 μικρές τομάτες κομμένες στα 4
- 1/3 φλιτζ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα ψαριού χωρίς πέτσα (μπακαλιάρο, γλώσσα ή άλλο άσπρο ψάρι)
- 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόψε 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας.
- Χώρισε σε 4 μερίδες το καλαμπόκι, τα ρεβύθια, τα φασολάκια, τις τομάτες και τις ελιές και βάλε τα σε κάθε λαδόκολλα. Αλατοπιπέρωσε.
- Bάλε σε κάθε λαδόκολλα πάνω από τα λαχανικά από ένα φιλέτο που θα έχεις πρώτα αλατοπιπερώσει.
- Βάλε σε κάθε φιλέτο ένα κλωναράκι ρίγανη.
- Περίχυσε κάθε φιλέτο με λίγο από το ελαιόλαδο.
- Δίπλωσε τις λαδόκολλες, στρίβοντας τις άκρες για να κλείσουν.
- Βάλε τα πακετάκια σε ταψί και ψήσε να γίνει το ψάρι, περίπου 12 με 15 λεπτά.
- Για να σερβίρεις, σκίσε προσεκτικά τα πακετάκια και τοποθέτησέ τα σε πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ