Βάλε τα υλικά σου σε λαδόκολλα (ή αλλιώς αντικολλητικό χαρτί) και φτιάξε το πιο νόστιμο και ζουμερό ψαράκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα
- 16 φύλλα σέσκουλα πλυμένα
- 4 μέτρια φιλέτα ψαριού (γλώσσα, μπακαλιάρο, σολωμό)
- αλάτι, πιπέρι
- 4 κ.σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ.σούπας κάπαρη
- 2 λεμόνια κομμένα στα 4
- μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 1 φλιτ. τοματάκια τσέρι
- 1 φλιτζ. κολοκυθάκι σε ροδέλες
- ψιλοκομμένο βασιλικό ή μαϊντανό ή εστραγκόν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στο δυνατό (230 βαθμούς).
- Δίπλωσε κάθε λαδόκολλα στη μέση. Άνοιξε τη λαδόκολλα και βάλε περίπου 4 φύλλα σέσκουλο και πάνω τους ένα φιλέτο ψαριού.
- Αλατοπιπέρωσε, ρίξε λίγη κάπαρη και λίγο κρεμμύδι και το χυμό μισού λεμονιού.
- Ρίξε μερικές ελιές και τοματάκια στα πλάγια του ψαριού.
- Δίπλωσε τη λαδόκολλα και τύλιξε τις άκρες (όπως τυλίγουμε μια καραμέλα) καλά να μη χυθούν τα ζουμία του ψαριού.
- Επανάλαβε τη διαδικασία για τα άλλα 3 φιλέτα.
- Βάλε τα πακετάκια σε ταψί και ψήσε για 10 λεπτά περίπου ή λίγο παραπάνω αν το φιλέτο είναι χοντρό.
- Βγάλε από το φούρνο, σκίσε προσεκτικά το χαρτί και σέρβιρε με τη λαδόκολλα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ