Τραγανές γαρίδες με σπαγγέτι σβησμένο σε σάλτσα λεμονιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 kg γαρίδες καθαρισμένες
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 450 gr σπαγγέτι
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- ξύσμα και χυμός από δύο λεμόνια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάλε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι και ανακάτεψέ τες με μία κουταλιά λάδι, μισό κουταλάκι αλάτι και μισό πιπέρι.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου οκτώ λεπτά.
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σούρωσε τα ζυμαρικά και κράτησε λίγο από το βραστό νερό.
- Ανακάτεψε στην κατσαρόλα τα καυτά σπαγγέτι με το βούτυρο, 1/4 του φλιτζανιού λάδι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και λίγο από το νερό.
- Όταν η σάλτσα δέσει με τα ζυμαρικά, πρόσθεσε τις ψητές γαρίδες και σέρβιρε όσο είναι καυτό το φαγητό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ