Λαχταριστό ψάρι στο φούρνο με αρωματική σάλτσα βουτύρου και μουστάρδας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- ¼ φλ. κρέμα γάλακτος
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
- 1½ κ. σούπας χυμός λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
- 1½ κ. σούπας φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Αλατοπιπέρωσε καλά τα φιλέτα ψαριού σε όλες τις πλευρές τους και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί.
- Λιώσε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και πρόσθεσε την κρέμα, το σκόρδο, τη μουστάρδα και το λεμόνι με αλατοπίπερο, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Πασπάλισε τα φιλέτα με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και περίχυσέ τα με τη σάλτσα βουτύρου.
- Ψήσε για περίπου 12 λεπτά και σέρβιρε περιχύνοντας με τη σάλτσα το ψάρι και με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ