Λαχταριστό φιλέτο με spicy dressing μαύρης ζάχαρης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά
- 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
- ½ φλ. ξύδι
- 4½ κ. γλυκού μαύρη ζάχαρη
- 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
- 1 kg φασολάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα πέρκας
- 1 φλ. φύλλα βασιλικού
- ¼ φλ. ψημένα φιστίκια
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Ανακάτεψε την καυτερή πιπεριά, το σκόρδο, το ξύδι και τη μαύρη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και αλάτισε το μείγμα.
- Ανακάτεψε τα κρεμμύδια με τα φασολάκια και μιάμιση κουταλιά λάδι και αλάτι.
- Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι ρίξε τα λαχανικά και σοτάρισέ τα περίπου δέκα λεπτά.
- Μετάφερε τα λαχανικά σε μια πιατέλα και ανακάτεψέ τα με το dressing πιπεριάς.
- Στέγνωσε καλά το ψάρι, αλατοπιπέρωσέ το και βαλ’ το στο τηγάνι να ψηθεί με την πέτσα προς τα κάτω και μια κουταλιά λάδι.
- Ψήσε για τέσσερα λεπτά, γύρισε τα φιλέτα και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα περίπου δύο λεπτά.
- Σέρβιρε το ψάρι πάνω από τα σοταρισμένα λαχανικά και πασπάλισε με τον βασιλικό και τα φιστίκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ