Λαχταριστό φιλέτο με spicy dressing μαύρης ζάχαρης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά
- 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
- ½ φλ. ξύδι
- 4½ κ. γλυκού μαύρη ζάχαρη
- 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
- 1 kg φασολάκια
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα πέρκας
- 1 φλ. φύλλα βασιλικού
- ¼ φλ. ψημένα φιστίκια
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Ανακάτεψε την καυτερή πιπεριά, το σκόρδο, το ξύδι και τη μαύρη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και αλάτισε το μείγμα.
- Ανακάτεψε τα κρεμμύδια με τα φασολάκια και μιάμιση κουταλιά λάδι και αλάτι.
- Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι ρίξε τα λαχανικά και σοτάρισέ τα περίπου δέκα λεπτά.
- Μετάφερε τα λαχανικά σε μια πιατέλα και ανακάτεψέ τα με το dressing πιπεριάς.
- Στέγνωσε καλά το ψάρι, αλατοπιπέρωσέ το και βαλ’ το στο τηγάνι να ψηθεί με την πέτσα προς τα κάτω και μια κουταλιά λάδι.
- Ψήσε για τέσσερα λεπτά, γύρισε τα φιλέτα και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα περίπου δύο λεπτά.
- Σέρβιρε το ψάρι πάνω από τα σοταρισμένα λαχανικά και πασπάλισε με τον βασιλικό και τα φιστίκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ