Ο βασιλικός κάνει τη διαφορά σε αυτή τη συνταγή για ψάρι που θέλει μόλις 20 λεπτά να γίνει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου ή σολωμού ή γαλέου
- 1 κ.γλυκού αλάτι
- μισό κ.γλυκού πιπέρι
- 2 κ.σούπες ελαιόλαδο
- 2 μέτρια κολοκυθάκια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1,5 φλιτζ. φρέσκο ή κατεψυγμένο καλαμπόκι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1,5 φλιτζ. τοματίνια
- 2 κ.σούπας κρύο βούτυρο
- 1/4 φλιτζ. φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλατοπιπέρωσε το ψάρι με το αλάτι και το πιπέρι.
- Ζέστανε το λάδι σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψήσε το ψάρι περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέσα.
- Βγάλε το από το τηγάνι και κράτησέ το ζεστό.
- Σωτάρισε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι που έχεις ψιλοκόψει για 4 λεπτά.
- Ρίξε το καλαμπόκι και το σκόρδο ψιλοκομμένο και σωτάρισε 2 ακόμη λεπτά.
- Χαμήλωσε τη φωτιά και ρίξε τα τοματίνια κομμένα στη μέση, το βούτυρο και το βασιλικό και μαγείρεψε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
- Αλατοπιπέρωσε.
- Μοίρασε τα λαχανικά στα πιάτα και βάλε το ψάρι από πάνω για να σερβίρεις.
Tip
Σέρβιρε με λίγα έξτρα φυλλαράκια βασιλικού για χρώμα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ