Σολομός στο αλουμινόχαρτο με βούτυρο, ζάχαρη και μυρωδικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. βούτυρο λιωμένο
- 1 κ. σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 κ. γλυκού ρίγανη
- 1/2 κ. γλυκού θυμάρι
- 1/2 κ. γλυκού δενδρολίβανο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 kg σολομός
- 2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και άπλωσε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη ρίγανη, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και αλατοπίπερο.
- Τοποθέτησε το σολομό στο ταψί και τύλιξε τις άκρες του αλουμινόχαρτου γύρω από το ψάρι.
- Περίχυσε το σολομό με το μείγμα βουτύρου και κλείσε το αλουμινόχαρτο καλά γύρω του.
- Ψήσε για περίπου 20 λεπτά και σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ