Αργοψημένος σολομός με φινόκιο, σανγκουίνι και πιπεριές chili
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεσαίο φινόκιο
- 1 σανγκουίνι
- 1 λεμόνι
- 1 πιπεριά chili
- άνηθος
- 1 kg φιλέτο σολομού
- ¾ φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 120 βαθμούς και κόψε το φινόκιο, την πιπερίτσα, το σανγκουίνι και το λεμόνι σε πολύ λεπτές φέτες.
- Σε ένα ταψί ανακάτεψε το φινόκιο με το λεμόνι, το σανγκουίνι, την πιπεριά και άνηθο και πρόσθεσε αλατοπίπερο.
- Αλατοπιπέρωσε καλά το φιλέτο σολομού και από τις δύο πλευρές και τοποθέτησέ το πάνω από τα λαχανικά.
- Ράντισε όλα τα υλικά με το ελαιόλαδο.
- Ψήσε στο φούρνο για περίπου 30 με 40 λεπτά.
- Μετάφερε το σολομό σε μια πιατέλα, σπάζοντάς τον σε κομμάτια και σέρβιρε μαζί το φινόκιο με το σανγκουίνι και το λεμόνι.
- Πασπάλισε με φρέσκο άνηθο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ