Μαριναρισμένο φιλέτο σολομού σε μείγμα χυμού πορτοκαλιού και τζίντζερ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. φρέσκο φιλέτο σολομού
- 1 κ.γ. ginger σε σκόνη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1/3 του φλιτζανιού σάλτσα σόγιας
- 1/3 του φλιτζανιού φυσικό χυμό πορτοκάλι
- ¼ του φλιτζανιού μέλι
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το ginger, το σκόρδο, το χυμό πορτοκάλι και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ
- Το παραπάνω μείγμα είναι και η μαρινάδα του φιλέτου σου. Βάλε το σολομο στη μαρινάδα για τουλάχιστον 3 ώρες
- Ψήσε το φιλέτο στο γκριλ να πάρει λίγο χρώμα για 10-15 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείς να το ψήσεις και στη σχάρα.
- Χρησιμοποίησε την μαρινάδα σου μαζί με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο σαν dressing για το πιάτο
- Σέρβιρε φρέσκα, ωμά λαχανικά μαζί με τον ψητό σολωμό
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ