Φίνος ψητός σολομός με καπνιστό άρωμα πάπρικας που συνδυάζεται με την ντελικάτη και ταυτόχρονα γεμάτη γεύση του γλυκολέμονου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα φρέσκου σολομού
- 1 κ. γλυκού πάπρικα
- 2 αβοκάντο
- 1 ντομάτα
- 1/4 κρεμμυδιού
- χυμός από 1 lime
- ψιλοκομμένος κόλιανδρος
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε την μία κουταλιά λάδι με το αλατοπίπερο και την πάπρικα.
- Βάλε τον σολομό στο μπολ με την μαρινάτα και άφησέ το στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Ψήσε τον μαριναρισμένο σολομό σε δυνατή φωτιά για δύο λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε προσεκτικά τα αβοκάντο με το την ντομάτα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον χυμό lime, μία κουταλιά λάδι και αλάτι.
- Βάλε μία κουταλιά από την salsa αβοκάντο πάνω από κάθε φιλέτο σολομού και γάρνιρε με τα φυλλαράκια κόλιανδρου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ