Δοκίμασε την τέχνη σου στο τύλιγμα φύλλου… Βάλε τα πιο φρέσκα και νόστιμα υλικά και σέρβιρε σούσι που θα ζήλευε ακόμη και ο Mr. Μιγάγκι!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 φύλλα nori
- 3 φλιτζάνια sushi rice
- 1 αβοκάντο
- 9 μικρά λουκανικάκια
- 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
- 6 πράσινα κρεμμυδάκια
- 1 ματσάκι κόλιαντρο
- 120 γρ. καπνιστό σολομό
- 120 γρ. τυρί κρέμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα λουκανικάκια στη μέση και όλα τα υπόλοιπα υλικά σου σε λεπτές λωρίδες
- Για να πετύχει το ρολάκι καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μπαμπού εξάρτημα για το τύλιγμα (θα το βρεις σε όλα τα σουπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης γιαπωνέζικων προϊόντων)
- Άπλωσε ρύζι επάνω σε ένα φύλλο σε λεπτή στρώση. Στη μέση του φύλλου βάλε τα λουκανικάκια, τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, κόλιαντρο και τυρί κρέμα σε μια λεπτή γραμμή
- Τύλιξε σφιχτά γυρίζοντας το μπαμπού μαζί με το φύλλο και πιέζοντας καλά το ρύζι
- Συνέχισε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα nori
- Άφησε να σταθούν για λίγο και κόψε σε μικρά κομματάκια και αιχμηρό μαχαίρι. Σέρβιρε με wasabi, σος σόγιας και πίκλες τζίντζερ
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ