Ένας εναλλακτικός τρόπος να ετοιμάσεις τον μπακαλιάρο σου αυτή την εξίσου διαφορετική 25η Μαρτίου. Θα τα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- (Για τα sticks): Σπρέι μαγειρέματος
- 450 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου, χωρίς πέτσα και κόκαλα
- 3 μεγάλα ασπράδια αυγών
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- Χυμός μισού λεμονιού
- 1/8 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
- 1/8 κουτ. του γλυκού πιπέρι
- (Για το πανάρισμα): 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 1/2 κουτ. του γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
- 2 κουτ. του γλυκού μαϊντανό
- 1/2 κουτ. του γλυκού πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
- Με ένα μαχαίρι, κόβεις το ψάρι σε ορθογώνια κομμάτια.
- Σε ένα μπολ, συνδυάζεις τα ασπράδια αυγών, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, αναμειγνύεις τη φρυγανιά, τα καρυκεύματα, το μαϊντανό και την υπόλοιπη πάπρικα.
- Βουτάς τα ψάρια στο πρώτο μπολ και μετά στο δεύτερο.
- Τοποθετείς τα ψαράκια στη λαδόκολλα και ψήνεις τα μέχρι να είναι τραγανά και καλά μαγειρεμένα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ