Το σημερινό σου σνακ θα σε ταξιδέψει μέχρι το Μεξικό. Το αβοκάντο συναντά τον δροσιστικό τόνο και το μίνι σνακ σου απογειώνει τον ουρανίσκο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κεσεδάκι με τόνο σε θαλασσινό νερό
- 1 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
- 3 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. της σούπας ξύδι
- 1 σκελίδα αλάτι
- 2 αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
- Μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, αναμιγνύεις τον τόνο, τη μαγιονέζα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το πιπέρι και το βαλσάμικο. Προσθέτεις το αλάτι και ανακατεύεις μέχρι να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
- Καθαρίζεις πολύ καλά και αδειάζεις το αβοκάντο.
- Γεμίζεις τα δύο αβοκάντο με το παραπάνω μείγμα.
- Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ