Καλοκαιρινό και πεντανόστιμο το σαγανάκι με γαρίδες και φέτα είναι το απόλυτο πιάτο για το weekend.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό γαρίδες μέτριες καθαρισμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο
- 1 1⁄2 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια κομμένα σε μικρά καρέ
- 50 γρ. θρυμματισμένη φέτα
- 1/4 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις1 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρεις το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο για 5 λεπτά
- Προσθέτεις τη ντομάτα και 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνεις να πάρουν μια βράση σε δυνατή φωτιά
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και αφήνεις τη σάλτσα 15 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει
- Ρίχνεις τις γαρίδες στη σάλτσα και τις αφήνεις για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- 1 λεπτό πριν τις αφαιρέσεις από τη φωτιά ρίχνεις από πάνω τη φέτα, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ