Ανοιξιάτικο τριήμερο χωρίς γαριδομακαρονάδα δεν γίνεται. Και θα φτιάξεις την πιο λαχταριστή πανεύκολα και γρήγορα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κιλό spaghetti
- 1/2 κιλό ντοματίνια ψιλοκομμένα ή τριμμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις νερό και αλάτι σε μια κατσαρόλα και βράζεις τα ζυμαρικά 2-3 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε μια δεύτερη κατσαρόλα σοτάρεις τα σκόρδα και τις γαρίδες για 1-2 λεπτά
- Αφαιρείς τις γαρίδες και στην ίδια κατσαρόλα ρίχνεις το ούζο, τα ντοματίνια, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι
- Αφήνεις τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 7 περίπου λεπτά και στη συνέχεια ρίχνεις μέσα τα ζυμαρικά
- Ανακατεύεις καλά και αν είναι πηχτή η σάλτσα προσθέτεις νερό από την κατσαρόλα που έβρασες τα ζυμαρικά
- Βγάζεις την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτεις στα μακαρόνια με τη σάλτσα τις γαρίδες και το ξύσμα λεμονιού
- Σερβίρεις στολίζοντας με τον μαϊντανό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ