Μία υπέροχη – και τόσο εύκολο να την φτιάξεις – συνταγή που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φιλέτο σολομού
- 4 baby καρότα, καλά καθαρισμένα
- 4 σπαράγγια, καλά καθαρισμένα
- 1/2 αβοκάντο, καλά καθαρισμένο
- 1 γλυκοπατάτα, καλά καθαρισμένη
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. λάιμ
- 2 κουτ. του γλυκού γλυκιά μουστάρδα
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το σολομό σου και δεν τον κόβεις σε κομμάτια. Προσθέτεις αλάτι, σκόρδο, πιπέρι, ελαιόλαδο και τρίμμα λεμονιού.
- Τον μεταφέρεις σε μία μεμβράνη προσεκτικά και προθερμαίνεις ζεστό νερό σε μία κατσαρόλα.
- Ρίχνεις το πουγκί με τον σολομό στην κατσαρόλα και αφήνεις να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Κόβεις τα λαχανικά σου, τα απλώνεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις για 15 – 20 λεπτά.
- Σερβίρεις σε ένα πιάτο, συνδυάζοντας το σολομό με τα λαχανικά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ