Είναι γρήγορο είναι πικάντικο και γευστικό. Συνόδευσέ το με ένα πεντανόστιμο ντιπ και λάχανο! Θα το λατρέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το ντιπ: 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 3 κ.σ μαγιονέζα με λίγες θερμίδες
- 3 κ.σ κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ.γ ξίσμα lime
- 1 ½ κ.γ φρέσκο χυμό lime
- Αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Για τα τάκος:1 κ.γ κύμινο σε σκόνη
- 1 κ.γ κόλιαντρο σε σκόνη
- ½ κ.γ γλυκιά πάπρικα
- ¼ κ.γ κόκκινο πιπέρι τριμμένο
- Αλάτι
- Λίγο σκόρδο τριμμένο
- 750 γρ. Φιλέτο κοκκινόψαρου
- Ελαιόλαδο
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού
- 2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στου 280οC
- Για το ντιπ ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακάτεψε καλά. Άφησε το ντιπ στην άκρη
- Για τα τάκος ανακάτεψε το κύμινο με το κόλιαντρο, την πάπρικα, πιπέρι, αλάτι, σκόρδο σε ένα μικρό μπολ
- Πάναρε τα φιλέτα του ψαριού με το μείγμα των μπαχαρικών σου και βάλε τα σε ένα αντικολλητικό χαρτί
- Ψήσε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να ανοίγει κάπως το ψάρι με ένα πηρούνι
- Διάλυσε το ψάρι σε ένα μπολ με ένα πηρούνι, ζέστανε τις τορτίγιες σε αντικολλητικό τηγάνι και μοίρασε το ψάρι σε κάθε μία από αυτές
- Συμπλήρωσε με το λάχανο και μια κουταλιά από το ντιπ
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ