Ένα μείγμα μυρωδικών, φρέσκα ντοματίνια και λεμόνι θα κάνουν την τσιπούρα σου ακαταμάχητη και απολαυστική.
Θερμίδες 250
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. μαϊντανό, βασιλικό και θυμάρι φρέσκο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 μεγάλη τσιπούρα των 500γρ.
- 8-10 τοματάκια cherry (ή ένα τσαμπί)
- 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC και λάδωσε ένα ταψάκι
- Ανακάτεψε όλα τα μυρωδικά σου, το σκόρδο και 2 κ.σ. ελαιόλαδο και γέμισε με το μείγμα την κοιλιά του ψαριού
- Βάλε στο ταψάκι ράντισε με ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσε
- Στρώσε τις ντοματούλες γύρω από το ψάρι ολόκληρες μαζί με το λεμόνι σε ροδέλες
- Ψήσε για 15-20 λεπτά να μαλακώσει και να ψηθεί το ψάρι και σέρβιρε με τις ντομάτες και τα ψητά λεμονάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ