Tσιπούρα στο φούρνο με ντοματίνια

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ένα μείγμα μυρωδικών, φρέσκα ντοματίνια και λεμόνι θα κάνουν την τσιπούρα σου ακαταμάχητη και απολαυστική.

Θερμίδες 250

Συστατικά

  • Ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μαϊντανό, βασιλικό και θυμάρι φρέσκο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 μεγάλη τσιπούρα των 500γρ.
  • 8-10 τοματάκια cherry (ή ένα τσαμπί)
  • 1 λεμόνι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC και λάδωσε ένα ταψάκι
  • Ανακάτεψε όλα τα μυρωδικά σου, το σκόρδο και 2 κ.σ. ελαιόλαδο και γέμισε με το μείγμα την κοιλιά του ψαριού
  • Βάλε στο ταψάκι ράντισε με ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσε
  • Στρώσε τις ντοματούλες γύρω από το ψάρι ολόκληρες μαζί με το λεμόνι σε ροδέλες
  • Ψήσε για 15-20 λεπτά να μαλακώσει και να ψηθεί το ψάρι και σέρβιρε με τις ντομάτες και τα ψητά λεμονάκια

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164