Ένα μείγμα μυρωδικών, φρέσκα ντοματίνια και λεμόνι θα κάνουν την τσιπούρα σου ακαταμάχητη και απολαυστική.
Θερμίδες 250
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. μαϊντανό, βασιλικό και θυμάρι φρέσκο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 μεγάλη τσιπούρα των 500γρ.
- 8-10 τοματάκια cherry (ή ένα τσαμπί)
- 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC και λάδωσε ένα ταψάκι
- Ανακάτεψε όλα τα μυρωδικά σου, το σκόρδο και 2 κ.σ. ελαιόλαδο και γέμισε με το μείγμα την κοιλιά του ψαριού
- Βάλε στο ταψάκι ράντισε με ελαιόλαδο και αλατοπιπέρωσε
- Στρώσε τις ντοματούλες γύρω από το ψάρι ολόκληρες μαζί με το λεμόνι σε ροδέλες
- Ψήσε για 15-20 λεπτά να μαλακώσει και να ψηθεί το ψάρι και σέρβιρε με τις ντομάτες και τα ψητά λεμονάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ