Ο νικητής του Top Chef Αθηναγόρας ανακαλύπτει νέους τρόπους να δούμε το παστίτσιο με άλλο μάτι. Και κυρίως χωρίς κρέας... [Δες τη συνταγή εδώ]
Πλαστό! Η πίτα της "τεμπέλας"
Είναι παραδοσιακή, είναι νόστιμη και δεν θα σε βάλει στον μπελά του να ανοίξεις φύλλο. Ετοίμασέ τη σε χρόνο μηδέν και απόλαυσέ την όποτε θέλεις. Το αλεύρι καλαμποκιού είναι τόσο νόστιμο στο χυλό με τα χόρτα και τη φέτα, που δεν θα το φανταστείς! [Δες τη συνταγή εδώ]
Γαλλική κρεμμυδόσουπα
Είναι ο τρίτος λόγος να θυμηθείς την Γαλλία. Ο πρώτος είναι ο πύργος του Άιφελ και φυσικά ο δεύτερος τα κρουασάν. Η περίφημη γαλλική κρεμμυδόσουπα γίνεται εύκολα και γρήγορα, ενώ το λιωμένο τυρί από πάνω θα σε κάνει να την λατρέψεις. Ειδικά τώρα που "μπυντζούρωσε" ο καιρός, αποτελεί την ιδανική επιλογή! Σούπα, που ψήνεται στο φούρνο...πρωτότυπο; Τη συνταγή μας δίνει ο Ηλίας Μαμαλάκης... [Δες τη συνταγή εδώ]
Πικάντικα σουβλάκια κοτόπουλο
Είναι εύκολα, είναι γρήγορα και είναι πεντανόστιμα. Δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 3 € το πιάτο. Άφησε σε εμάς τον προϋπολογισμό της κουζίνας σου. Ένας χορταστικό πιάτο με ωραία γεύση και βέβαια λίγα χρήματα. Με 3 € θα αγόραζες ενάμισυ μόλις τυλιχτό σουβλάκι. [Δες τη συνταγή εδώ]
Μανιτάρια γεμιστά με πέστο και μοτσαρέλα!
Αν λατρεύεις τα μανιτάρια αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου συνταγή. Θα βρεις σίγουρα μεγάλα, πορτομπέλο μανιτάρια για να μπορέσεις να τα γεμίσεις με μπόλικη σάλτσα και μοτσαρέλα. [Δες τη συνταγή εδώ]
Φιλέτο σολομού με σπανάκι
Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά... [Δες τη συνταγή εδώ]
Μοσχάρι με πάρπικα και γιαούρτι
Εύκολη, αλλά και νόστιμη συνταγή με μοσχάρι στην κατσαρόλα και ελαφριά αίσθηση γιαουρτιού. Μια πεντανόστιμη συνταγή από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! [Δες τη τη συνταγή εδώ]
Τιραμισού
Η προετοιμασία θα σε απασχολήσει μόλις 15-20 λεπτά. Είναι γρήγορο έυκολο και λαχταριστό. Για εσένα που λατρεύεις την γεύση του καφέ. [Δες τη συνταγή εδώ]
Πάστα Φλώρα
Σπιτική μαρμελάδα, τραγανή ζύμη και υπέροχο άρωμα. Πάστα φλώρα το όνομά της και όλο και κάπου θα την έχεις δοκιμάσει. Ώρα λοιπόν να την ετοιμάσεις μόνη σου. Δεν θα σε "παιδέψει" ιδιαίτερα... [Δες τη συνταγή εδώ]