Ακολούθησες τη συνταγή βήμα, βήμα και όταν δοκίμασες το λαχταριστό σου muffin σου φάνηκε κάπως ξερό! Τι μπορεί να φταίει;
Δύο πράγματα μπορεί να μην πήγαν καλά. Είτε η ποσότητα ζύμης που χρησιμοποίησες ήταν πολύ λίγη ανά muffin, είτε τα άφησες περισσότερο στο φούρνο και έτσι παραψήθηκαν. Μην ξεχνάς πως, ενώ η μαγειρική είναι τέχνη και σου επιτρέπει αυτοσχεδιασμούς και πειράματα, η ζαχαροπλαστική είναι επιστήμη και χρειάζεται ακρίβεια και πιστή ακολουθία σε κάθε βήμα!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις συνταγές για muffin…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ