Σου αρέσει η μαρμελάδα; Ποια είναι η αγαπημένη σου; Όποια και αν είναι, πάντως, το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτή. Έχεις προσέξει, όμως, τι συμβαίνει όταν τελειώνει το βαζάκι; Συνήθως μια… αξιοσέβαστη ποσότητα μαρμελάδας μένει στα τοιχώματα, αλλά δεν είναι αρκετή ώστε να καταφέρεις να την αφαιρέσεις με κουταλάκι ή μαχαίρι. Καταλήγεις, λοιπόν, να πετάς το βάζο μαζί της… Να, όμως, τι μπορείς να κάνεις αντ’ αυτού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευθείς τις μαρμελάδες σου μέχρι και την τελευταία… σταγόνα τους είναι να χρησιμοποιήσεις τη συσκευασία ως shaker για να φτιάξεις μια vinaigrette για τις σαλάτες σου! Βάλε λίγο λάδι, λίγο βαλσαμικό ξύδι και αλατοπίπερο απευθείας στο βαζάκι, χτύπησέ τα όλα μαζί και θα έχεις την πιο απολαυστική και ελαφρώς φρουτένια σος για τα λαχταριστά γεύματά σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ