Κόκκινο...πανι στο μοσχάρι!
Το μοσχάρι είναι η τροφή που κατ’ εξοχήν συνδυάζεται με κόκκινο κρασί. Δεν είναι τυχαίο μάλλον πως το χρώμα αυτό...ζωντανεύει ταύρο, ακόμη και ψητό! Η δύναμη του κρασιού εξαρτάται από τον τρόπο που θα επιλέξεις να μαγειρέψεις το κρέας, διευρύνοντας τις επιλογές σου από φρουτώδη μέχρι ισχυρά παλαιωμένα και πάντα κόκκινα κρασιά.
Μπορείς να επιλέξεις:
Ήδυσμα ΔρυοςMerlot, Κτήμα Τέχνη Οίνου, Δράμα
Αργατία Ξινόμαυρο, Ροδοχώρι Νάουσας
Γη και Ουρανός, Ξινόμαυρο
Etna Rosso (Nerello Mascalese), Tenuta Terre Nere, Ιταλία