Αν θέλεις να τρως κουνουπίδι, αλλά δεν αντέχεις την μυρωδιά του την ώρα που βράζει μπορείς με δυο,τρία έξυπνα tricks να το αποφύγεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Την ώρα που βράζει το κουνουπίδι, ριξε μαζί στην κατσαρόλα ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και ένα κομμάτι παξιμάδι. Τα συστατικά αυτά θα τραβήξουν τις έντονες μυρωδιές και έτσι δεν θα πρέπει να φύγεις από την κουζίνα όσο το κουνουπίζει ετοιμάζεται.
Επίσης, ένας καλός τρόπος να φυλακίσεις την έντονη μυρωδιά είναι να στερεώσεις στο καπάκι της κατσαρόλας μια φέτα ψωμί. Κόψε μια μεγάλη φέτα και σφήνωσέ την εσωτερικά, στο καπάκι της κατσαρόλας. Το ψωμί θα λειτουργήσει σαν σφουγγάρι και θα απορροφήσει την μυρωδιά κρατώντας την μέσα στο σκεύος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ