Ετοιμάζεις μουσακά και φοβάσαι μήπως οι μελιτζάνες σου γίνουν βαριές;
Για να μην τραβήξουν λάδι οι μελιτζάνες μπορείς πριν τις τηγανίσεις, να τις βουτήξεις σε μπύρα για 5 με 10 λεπτά. Αφού τις τηγανίσεις φρόντισε να τις αφήσεις για 10-15 λεπτά σε τρυπητό σκέυος να στραγγίξουν. Αν πάλι δεν θες να τις τηγανίσεις καθόλου, μπορείς να ψήσεις τις φέτες στο φούρνο με ελάχιστο ελαιόλαδο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ