Είναι το αγαπημένο ψάρι των παιδιών… παραλληλόγραμμο και τραγανό!
Μπορεί όμως να γίνει και δική σου λατρεία, αφού είναι ελαφρύ – αν δεν το τηγανίσεις – γρήγορο και φυσικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Δεν είναι όμως όλα τα ψάρια κατάλληλα για να κάνεις παναρισμένο φιλέτο μπακαλιάρου. Γενικά, αν έχεις θάρρος στον ψαρά σου, ρώτησέ τον για τα λεγόμενα λευκά ψάρια! Εκείνα είναι που κάνουν για να γίνουν φρυγανισμένο και τραγανό. Μπακαλιαράκια (σχετικά μεγάλα σε μέγεθος για να μπορείς να τα φιλετάρεις), βακαλάος φρέσκος και γλώσσα είναι τα πρώτα στην επιλογή σου!
Fish & sticks, γλώσσα παναρισμένη και finger fish για εσένα και μόνο…. Δες τι συνταγές εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ