Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί τρόφιμο θαύμα. Πλούσιο σε πρωτεΐνες θα σε ανταμείψει με
τις θρεπτικές ουσίες, αλλά και την απολαυστική γεύση του. Ετοίμασέ το με τρυφερό κοτόπουλο
και λαχανικά. [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαλάτα Cosmopolitan
Μια σος από γάλα και blue cheese θα περιχύσει το μαρουλάκι σου και θα το κάνει εξωτικό,
σχεδόν κοσμοπολίτικο. Μια σαλάτα με τέτοιο όνομα άλλωστε δεν μπορεί παρά να ταιριάζει σε
κάθε γυναίκα! [Δες τη συνταγή εδώ]
Κανελόνια με κρέμα καπνιστού σολομού
Το μόνο που θα σου πάρει χρόνο είναι να βράσεις τα μακαρόνια. 'Ολα τα υπόλοιπα μπορείς
πολύ απλά να τα ετοιμάσεις σε ένα μπλέντερ. Και από γεύση... αν λατρεύεις τον καπνιστό
σολομο, απίθανη! [Δες τη συνταγή εδώ]
Χοιρινό στο πήλινο με μανιτάρια και τυρί
Τρυφερό χοιρινό που λιώνει στο στόμα, μανιτάρια και πικάντικο κίτρινο τυρί θα σου δώσουν ένα
τέλειο αποτέλεσμα. Συνόδευσέ το με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες φούρνου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα
Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να
επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες. [Δες τη συνταγή εδώ]
Μελιτζάνες παπουτσάκια
Το κλασικό και το παραδοσιακό είναι πάντα επίκαιρο. Ετοίμασε μελιτζάνες παπουτσάκια με
μυρωδάτο κιμά και επικάλυψη βελούδινης και τυρένιας μπεσαμέλ... [Δες τη συνταγή εδώ]
Παέγια με θαλασσινά
Είναι ίσως το πιο πλούσιο ρύζι που υπήρξε ποτέ. Με κοτόπουλο, χοιρινό και διάφορα θαλασσινά.
Ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει και μπορείς να προγραμματίσεις για ξεχωριστά βράδια με
επίσημους καλεσμένους. [Δες τη συνταγή εδώ]
Donuts
Είναι το πιο κλασικό έδεσμα του steak out σε κάθε καθώς πρέπει
αστυνομική ταινία. Ετοίμασε λαχταριστούς λουκουμάδες εύκολα
και γρήγορα. [Δες τη συνταγή εδώ]
Fondue σοκολάτας
Μπορεί να είναι το πιο εύκολο ίσως γλυκό, αλλά η γεύση της λιωμένης
σοκολάτας που αγκαλιάζει τα φρούτα θα σε κάνει να το λατρέψεις. Άλλωστε μην ξεχνάς,
πως με το fondue θα φέρεις την παρέα πιο κοντά, γύρω από το σκεύος με την λιωμένη
σοκολάτα. Θα βρείς εύκολα το ειδικό αυτό σκεύος για να σερβίρεις το γλυκό, σε πολύ
καλή τιμή . Ακούγεται γαλλικό, όμως οι ρίζες του βρίσκονται στην Ελβετία. Οι Ελβετοί
έφτιαχναν το περίφημο fondue τυριών, στο οποίο έλιωναν τυριά με κρέμα γάλακτος
και βουτούσαν μέσα κομμάτια ψωμί. [Δες τη συνταγή εδώ]