Τηγανιτά deviled eggs με γέμιση από μουστάρδα και μαγιονέζα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 βραστά αυγά
- 2 κ. σούπας μαγιονέζα
- 1 1/2 κ. σούπας πίκλες
- 2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- αλάτι, πιπέρι
- 1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 1/2 φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1 φλ. τριμμένα κράκερ
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- λάδι για τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα σφιχτά αυγά στη μέση και με προσοχή αφαίρεσε τους κρόκους σε ένα μπολ.
- Πρόσθεσε στο μπολ τη μαγιονέζα, τις πίκλες τριμμένες και τη μουστάρδα με αλατοπίπερο και ανακάτεψε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.
- Βάλε το αλεύρι σε ένα μπολ, σε ένα άλλο χτύπησε τα δύο αυγά και σε ένα τρίτο βάλε το τρίμμα ψωμιού.
- Πέρασε τα βρασμένα ασπράδια πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από τα αυγά και τέλος από το τρίμμα ψωμιού.
- Ρίξε μπόλικο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και μόλις κάψει ρίξε μέσα τα αυγά και τηγάνισε για κάθε πλευρά για περίπου τρία λεπτά.
- Άφησέ τα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και αλατοπιπέρωσέ τα.
- Βάλε σε κάθε αυγό δυο-τρία κουταλάκια από το μείγμα κρόκου και πασπάλισε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ