Λιβανέζικο πιάτο με άρωμα σκόρδου και πικάντικη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά τσίλι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 μεγάλα αυγά
- ½ κ. γλυκού σουμάκ
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία προς δυνατή φωτιά.
- Κόψε το τσίλι σε λεπτές ροδέλες και το σκόρδο σε πολύ ψιλές φέτες.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι το τσίλι και το σκόρδο και τσιγάρισέ τα μέχρι να μαλακώσουν και να πάρει χρώμα το σκόρδο.
- Μετάφερε τα υλικά σε ένα πιάτο και διατήρησέ το.
- Σπάσε τα αυγά στο τηγάνι, αλάτισέ τα και τηγάνισέ τα μέχρι να γίνει τραγανό το ασπράδι και και να είναι μελάτος ο κρόκος, για περίπου δύο λεπτά.
- Σέρβιρε τα αυγά με το σκόρδο και το τσίλι και πασπάλισέ τα με το σουμάκ.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ