Λιβανέζικο πιάτο με άρωμα σκόρδου και πικάντικη γεύση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά τσίλι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 μεγάλα αυγά
- ½ κ. γλυκού σουμάκ
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία προς δυνατή φωτιά.
- Κόψε το τσίλι σε λεπτές ροδέλες και το σκόρδο σε πολύ ψιλές φέτες.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι το τσίλι και το σκόρδο και τσιγάρισέ τα μέχρι να μαλακώσουν και να πάρει χρώμα το σκόρδο.
- Μετάφερε τα υλικά σε ένα πιάτο και διατήρησέ το.
- Σπάσε τα αυγά στο τηγάνι, αλάτισέ τα και τηγάνισέ τα μέχρι να γίνει τραγανό το ασπράδι και και να είναι μελάτος ο κρόκος, για περίπου δύο λεπτά.
- Σέρβιρε τα αυγά με το σκόρδο και το τσίλι και πασπάλισέ τα με το σουμάκ.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ