Φτιάξε υπέροχες τηγανίτες με καλαμπόκι και τυρί και θα εξαφανιστούν σε λίγα λεπτά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 φλιτζ. αλεύρι
- 2 φλιτζ. καλαμπόκι
- μισό φλιτζ. τσένταρ τριμμένο
- 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια)
- μισό φλιτζ. γάλα
- 2 αυγά
- 1 κ.γλυκού αλάτι
- 1 κ.σούπας τσίλι
- μισό φλιτζ. λάδι για το τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα βαθύ μπολ ανάμιξε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι).
- Βάλε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Για κάθε τηγανίτα βάλε στο τηγάνι μια μεγάλη και γεμάτη κουταλιά της σούπας.
- Πίεσε ελαφρά με το κουτάλι να πλατύνει.
- Γύρισέ την από την άλλη σε περίπου ένα λεπτό ώστε να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
- Επανάλαβε τη διαδικασία για όλο το μίγμα.
Tip
Σέρβιρέ τες ζεστές με γιαούρτι ή ξινή κρέμα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή κρεμμυδάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ