Και λέγοντας πρωτεΐνες εννοούμε όλα τα κρέατα, πουλερικά και ψάρι!
Ένα μεγάλο λάθος που συχνά κάνουμε όταν μαγειρεύουμε κρέας είναι ότι το βάζουμε για ψήσιμο κατευθείαν από το ψυγείο σε ζεστό φούρνο, τηγάνι κλπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παραψήνεται απ’ έξω και συχνά να μένει ωμό από μέσα.
Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο υπάρχει μία σοφή συμβουλή! Είτε μαγειρεύεις μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο είτε ψάρι βγάλε το κρέας από το ψυγείο και άφησέ το 15-20 λεπτά να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν το μαγειρέψεις. Με αυτόν τον τρόπο θα ψηθεί ομοιόμορφα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ