Το αναγνωρίζεις… το λατρεύεις και το προτιμάς!
Πόσο καλά γνωρίζεις όμως τι είναι το ψαρονέφρι; Πρόκειται για το πιο ακριβό, το πιο μαλακό και καθαρό κομμάτι του χοιρινού. Είναι το μικρό μακρόστενο κομμάτι κρέατος που προέρχεται από τη νεφραμιά του χοιρινού, εξ’ ου και το όνομά του (ψαρονέφρι – κομμάτι από τη νεφραμιά σε σχήμα ψαριού)! Ιδανικό για ρολό γεμιστό με τυράκι, μπέικον και ό, τι άλλο βάλει ο νους σου. Πολύ καλή επιλογή για πιάτα με ελαφριές, λεπτεπίλεπτες σος! Ζήτησε από τον κρεωπώλη να σου το… ξετρυπώσει και ετοίμασέ το σε ειδικές περιστάσεις για να εντυπωσιάσεις.
ΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΕΔΩ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ