Μοσχάρι στην κατσαρόλα σκεπασμένο από μπαλάκια παρμεζάνας
Επειδή η νέα χρονιά δεν πρέπει να σε βρει με πρόχειρο ή έτοιμο φαγητό!Μοσχάρι με διάφορα μυρωδικά που καλύπτεται από υπέροχα μπαλάκια παρμεζάνας που συνοδεύουν το πιάτο, αλλά και τη γεύση του... μια συνταγή που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει! Την προτείνει το ίδιο το BBC. Τι λες; [Δες τη συνταγή εδώ]
Λεμονάτο κοτόπουλο
Ετοίμασε μια ξεχωριστή συνταγή με λεμονάτη γεύση και τραγανή κρούστα... Εύκολη, νόστιμη και διαφορετική συνταγή![Δες τη συνταγή εδώ]
Κιμαδόπιτα... και ο κιμάς έγινε πίτα!
Η γιαγιά μου την ετοίμαζε και πάντα έλεγε πως το μυστικό της επιτυχίας μιας καλής κιμαδόπιτας είναι το μπόλικο κρεμμύδι. Μοσχαρίσιος κιμάς, όσο το δυνατό πιο άπαχος, ελαιόλαδο και τραγανά φύλλα κρούστας και η πίτα σου είναι έτοιμη. Αν μάλιστα αποφασίσεις να προμηθευτείς έτοιμα τα φύλλα, τότε η προετοιμασία της θα είναι παιχνιδάκι. [Δες τη συνταγή εδώ]
Γλώσσα "πακεταρισμένη" με λεμόνι και αγκινάρες
Δημοφιλής τεχνική στη Γαλλία που κρύβει μέσα της όλη τη γεύση των συστατικών. Ένα πακετάκι από λαδόκολλα σου αποκαλύπτει λεμονάτο φιλέτο γλώσσας με τρυφερές καρδιές από αγκινάρα. Και φυσικά θα ήταν υπέροχο να το σερβίρεις με τραγανή γαλλική μπαγκέτα. Ένα ελαφρύ πιάτο με μόλις 232 θερμίδες! [Δες τη συνταγή εδώ]
Μακαρονάδα με τόνο
Μια μακαρονάδα προκαλεί πάντα τα ίδια έντονα συναισθήματα... δεν υπάρχει άλλο πιάτο που να μπορείς να το σερβίρεις με τόοοοοοσες διαφορετικές συνταγές και σάλτσες! Εμείς προτείνουμε εύκολη, οικονομική και γρήγορη τονο-μακαρονάδα![Δες τη συνταγή εδώ]
Κουσκούς με φιστίκια Αιγίνης και σταφίδες
Ο Χριστόφορος Πεσκιάς παρουσιάζει μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή από κους κους και φυστίκια Αιγίνης. Ελαφριά, ξεχωριστή και έξυπνη ιδέα για εσένα που βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια... [Δες τη συνταγή εδώ]
Χοιρινό στο πήλινο με μανιτάρια και τυρί
Τρυφερό χοιρινό που λιώνει στο στόμα, μανιτάρια και πικάντικο κίτρινο τυρί θα σου δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Συνόδευσέ το με ρύζι μπασμάτι ή πατάτες φούρνου. [Δες τη συνταγή εδώ]
Strudel με μήλο
Αν και το όνομά του σε ταξιδεύει στην παγωμένη Αυστρία, το strudel είναι ο μακρινός εξάδρφος του μπακλαβά και έχει τις ρίζες του στην Βυζαντική Αυτοκρατορία. Αρκεί όμως το μάθημα ιστορίας. Πάμε για μάθημα μαγειρικής... studel με μήλο! [Δες τη συνταγή εδώ]
Cannoli... λιχουδιά από τη Σικελία
Λέγονται cannoliκαι είναι νόστιμες φλογέρες με γέμιση τυρένιας κρέμας από ρικότα! Ένα γλυκό που δεν θα συναντήσεις εύκολα στην Ελλάδα... Μήπως να είσαι εσύ η πρώτη που το σερβίρει; [Δες τη συνταγή εδώ]
Cocktail Σαμπάνια με πορτοκάλι
Δεν τελείωσε η γιορτή... κράτησε την λαμπερή ατμόσφαιρα με ένα cocktail ονειρο! Σίγουρα θα σου έμεινε η σαμπάνια που άνοιξες για το καλό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Δες ένα υπέροχο cocktail Ποτυ μπορεί να προκύψει!Θα το ετοιμάσεις γρήγορα και εύκολα. Η σαμπάνια δένει τέλεια με το χυμό πορτοκάλι, ενώ η βότκα δίνει παραπάνω ένταση στο ποτήρι σου. [Δες τη συνταγή εδώ]