Είναι πρακτικός, είναι σχετικά φθηνός και μπορείς να κάνεις δεκάδες συνταγές…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο τόνος σε κονσέρβα είναι παρεξηγημένο τρόφιμο γιατί υποτίθεται πως έχει πολυ αλάτι για να συντηρηθεί. Αυτό όμως είναι μύθος… Αρκεί να στραγγίξεις το λαδι ή το νερό στο οποίο συντηρείται και να το αντικαταστήσεις με φρέσκο ελαιόλαδο. O διαιτολόγος συστήνει να προτιμάς τόνο σε λάδι, το οποίο εμποδίζει την οξείδωση της τροφής από τη συσκευασία.
Μια κονσέρβα τόνου μπορεί να σου δώσει την βάση για μακαρονάδα, νόστιμα σάντουιτς, ορεκτικά και finger food, κεφτεδάκια τόνου, ακόμη και νόστιμα dip τόνου! Για να δεις πόσες συνταγές μπορείς να κάνεις κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ