Είναι η πιο διάσημη κονσέρβα ψαριού στον κόσμο. Κι ένα οικονομικός τρόπος να επωφελείσαι του θρεπτικού ψαριού πιο συχνά! Τι όμως πρέπει να διαλέξεις; Τόνο σε νερό ή σε λάδι; Η απάντηση δεν είναι προφανής!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ρωτήσαμε τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη και μας έδωσε την απάντηση. Η σωστή λοιπόν απάντηση είναι τόνος σε λάδι γιατί αυτό έχει την ιδιότητα να προστατεύει το ψαράκι σου από την οξείδωση που μπορεί να συμβεί μέσα στην κονσέρβα από την επαφή με το μέταλλο. Απλά φρόντισε να ξεπλύνεις ελαφρά το φιλέτο και να συμπληρώσεις δικό σου, ολόφρεσκο λαδάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ