Ξέρεις ότι μια σαλάτα καπρέζε είναι ό,τι πιο απλό και αρωματικό σε σαλάτα. Αν την συνδυάσεις με φρέσκο ψωμί και λίγο αβοκάντο γίνεται γκουρμέ πανδαισία!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 χοντρές φέτες ψωμί με προζύμι, λευκό ή μαύρο
- 1 μέτριο αβοκάντο καθαρισμένο και κομμένο στη μέση
- 8 τοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
- 12 μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας
- 4 μεγάλα φύλλα βασιλικού
- 2 κ.σούπας κρέμα μπαλσάμικου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε το ψωμί σε τοστιέρα.
- Όσο ψήνεται, λιώσε το αβοκάντο σε ένα μικρό μπολ.
- Άπλωσε το αβοκάντο πάνω στο ψωμί.
- Βάλε με τη σειρά τοματίνια, μοτσαρέλα κομμένη και τα φύλλα βασιλικού.
- Περίχυσε με λίγη κρέμα μπαλσάμικου και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ