Το κοτόπουλο συναντάει τις πίκλες και πολλά ακόμα υλικά και δημιουργούν ένα νόστιμο γεύμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 280/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη γέμιση:
- 4 λεπτά φιλέτα κοτόπουλου
- 1+1/4φλ. χυμό από πίκλες
- 4κ. γλυκού μουστάρδα
- 60γρ. λεπτές φέτες γαλοπούλας
- 60γρ. τυρί τριμμένο με λίγα λιπαρά
- 2 πίκλες κομμένες σε λεπτές φέτες
- Λίγο ελαιολάδο
- Για την κρούστα:
- 1 μεγάλο αυγό
- 1/3φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1/3φλ. τρίμμα φρυγανιάς
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό μπολ και κάλυψέ το με χυμό από τις πίκλες.
- Άφησέ το να μαριναριστεί στο ψυγείο για 8 ώρες.
- Μετά από 8 ώρες στράγγιξε τα φιλέτα.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C.
- Σε μια λαδόκολλα άπλωσε το ελαιόλαδο.
- Άπλωσε 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα πάνω σε κάθε κομμάτι κοτόπουλου.
- Στρώσε το ζαμπόν, στη συνέχεια το τυρί και μετά τις πίκλες.
- Κάνε το κοτόπουλο με τη γεμίσει σαν ρολάκια και πιάσε το καθένα με μια οδοντογλυφίδα.
- Σπάσε το αυγό σε ένα μεσαίο μπολ.
- Σε ένα ρηχό μπολ, συνδύασε τα δύο τρίμματα.
- Βύθισε τα ρολάκια στο αυγό και στη συνέχεια στο τρίμα.
- Μετέφερε τα ρολάκια στο ταψί και ψήσε τα για 25 λεπτά.
- Μοίρασε από ένα σε κάθε πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ