Φτιάξε μικρές φωλίτσες από φύλλο κρούστας, γέμισε με μανιτάρια σοτέ, παρμεζάνα, σκόρδο και κρεμμυδάκι και απόλαυσε. Προαιρετικά (αλλά πάντα απολαυστικά) συνόδευσε με ένα τέτοιο crunchy cup το κρασάκι σου.
64 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φύλλο κρούστας
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 3 φλιτζάνια λευκά μανιτάρια κομμένα σε κομματάκια
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ.γ. ξηρό βασιλικό
- 1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 170oC
- Ζέστανε το βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και πρόσθεσε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε ώσπου να πιει τα υγρά του. Κατέβασε από τη φωτιά και ρίξε στο σκεύος το τυρί και το βασιλικό (ξηρό και φρέσκο)
- Στρώσε το φύλλο κρούστας σε αλευρωμένη επιφάνεια και κόψε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια περίπου 7 εκατοστών. Πίεσε τα κομμάτια σε ένα ταψάκι για μάφιν και πρόσθεσε μια κουταλία από τη γέμιση
- Ψήσε στο φούρνο για 15′ λεπτά να πάρει χρώμα η ζύμη. Ξεφόρμαρε και άφησε να κρυώσουν.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ