Μια απολαυστική συνταγή, ιδανική για βραδιές ταινιών.
Θερμίδες: 213/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το κουνουπίδι:
- 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκιές
- 1/2φλ. αλεύρι ολικής
- 1/2φλ. νερό
- 2κ. σούπας λάδι από αβοκάντο
- 1κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 3/4φλ. σάλτσα ντομάτας
- Για τη σος:
- 1/2φλ. κάσιους, μουλιασμένοι για ώρα στο νερό
- 1/2φλ. νερό
- 2κ. γλυκού αποξηραμένος άνηθος
- 1κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Λίγο μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για το κουνουπίδι:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C.
- Πρόσθεσε το αλεύρι, το νερό, το λάδι και τη σκόνη σκόρδου σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε μέσα στο μπολ το κουνουπίδι και ανακάτεψε καλά.
- Βάλε το κουνουπίδι σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε για 30 λεπτά.
- Έπειτα ρίξε μέσα τη σάλτσα ντομάτας, ανακάτεψε καλά και ψήσε για 5-7 λεπτά ακόμα.
- Για τη σος:
- Σε ένα μίξερ ανακάτεψε όλα τα υλικά για τη σος, μέχρι να λιώσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ